Euro 2016 – Anglia vs San Marino 09.10.2014

Anglia vs San Marino se numara printre partidele ce vor deschide runda a doua din grupele de calificare pentru Euro 2016. Meciul face parte din cele ale grupei E si se va desfasura pe stadionul Wembley.

Anglia vs San MarinoAnglia a inceput bine acest stagiu de calificare, reusid sa invinga cu 2-0 in deplasare la Elvetia. Meciul din Elvetia nu a fost unul usor pentru nationala Angliei, ambele echipe avnd snsele lor, dar jucatorii englezi au asteptat linistiti sa primeasca sanse de contra-atac din care doua au fost fructificate de Wellbeck. Dupa partida Anglia vs San Marino, cu siguranta echipa gazda va ramane liderul grupei E, doar un miracol sa se intample ca aceastia sa nu ramana pe prima pozitie din grupa.

San Marino are una dintre cele mai slabe nationale din lume. Acestia au reusit sa castige doar o singura partida in istoria lor si se intampla prin 2004 intr-un amical cu Liechtenstein, unde scorul a fost 1-0. San Marina are doar 2 jucatori profesionisti in lot care-si castiga existenta din fotbal, in timp ce restul de jucatori sunt amatori si vin la echipa nationala de placere si in timpul liber, acestia avand alte slujbe stabile.

Pana la aceasta partida cele doua echipe nationale s-au intalnit de 4 ori, dar in calificarile pentru Campionatul Mondial, iar toate 4 partide au fost castigate de englezi:

San Marino vs England 0-8
England vs San Marino 5-0
San Marino vs England 1-7
England vs San Marino 6-0

Cotele pe un pariu pe victoria gazdelor in partida Anglia vs San Marino, nu valoreaza mai nimic, dar niciun pariu pe numar mare de goluri nu este indicat pentru ca este totusi riscant.

O informatie utila pe care am gasit-o are legatura cu faptul ca Wayne Rooney se afla inaintea partidei Anglia va San Marino, pe pozitia a 4-a in topul marcatorilor pentru nationala Angliei cu un numar de 41 de goluri. In fata lui se afla pe locul 3 Jimmy Greaves cu 44 de goluri, pe locul secund este Gary Lineker cu 48 de goluri, in timp ce liderul incontestabil este Sir Bobby Charlton cu 49 de goluri marcate.

Sigurul jucator din nationala Angliei care are perspectiva de a ajunge noul golgeter all time este chiar Wayne Rooney. Recent acesta a declarat pentru presa ca atingerea unui asemenea prag va fi un punct important in cariera sa.

Partida Anglia vs San Marino va fi o sansa pentru Rooney sa mai marcheze cateva goluri in incercarea de a ajunge golgeterul numarul 1 al nationalei sale. In seara aceasta va juca in atatc alaturi de Wellbeck. Noi speram sa vedem cat mai multe goluri la aceasta partida, dintre care majoritatea sa fie marca Rooney.

Euro 2016 – Anglia vs San Marino Rooney sa marcheze doua sau mai multe goluri @ 1.66.

Acest tip de pronostic se gaseste in oferta Unibet .