Espanyol vs Dep. La Coruna 06.01.2016

Rand pe rand incep sa se relanseze competitile interne dupa perioada sarbatorilor de iarna. Spania deschide LaLiga prin confruntarea Espanyol vs Dep. La Coruna. Aceasta partida va asigura debutul etapei cu numarul 17 de pe prima secena a fotbalului spaniol. Ora 21:45 este ora perfecta vineri seara pentru a urmarii meciul de fotbal Espanyol vs Dep. La Coruna.

Espanyol este in prma jumatate a clasamentului si din pacate a incheiat anul precedent cu o infrangere in fata rivalei locale, FC Barcelona. Pentru cei de la Espanyol sansele erau minine de a invinge una din pretendentele la titlu in Spania. Totusi au reusit sa marcheze golul de onoare. Acum in aceasta etapa de debut pe 2017, barcelonezii prinesc vizita unei echipe din a doua jumatate a clasamentului, echipa ce este aproape de zona de retrogradare si are nevoie de puncte pentru a sta la o distanta confortabila. Bilantul confruntarilor mutuale jucate la Barcelona le da castig de cauza cel putin pe ultimele 5 confruntari celor de la Espanyol cu statistica 4-1-0

Dep. La Coruna a incheiat cu o victorie pe teren propriu anul precedent in fata celor de la Osasuna, una din echipele inscrise momentan la retrogradare. Aceasta victorie a venit la fix pentru un boost de moral chiar pentru aceasta deplasare care este una dificila avand in vedere ca aici cei de la Depo au cel putin 5 deplasari fara o victorie. Ei spera ca moralul si lista de accidentari redusa sa le fie favorabila in aceata confruntare.

Espanyol vs Dep. La Coruna 2 @ 3.75 ( Unibet бонус )