Energybet bonus

După înregistrarea la casa de pariuri Energybet betalare și efectuarea primului depozit, puteți primi în mod automat un bonus de până la 100 de euro. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să faceți un pariu rapid de trei evenimente, fiecare cu un coeficient de cel puțin 1,5.

Energybet case de pariuri, care lucrează sub licență Curaçao, are o versiune în limba rusă a site-ului, puteți paria pe sport în ruble. Jucătorii noi din Rusia și Belarus primesc un bonus de 100% sub formă de pariu gratuit pe ratele de până la 100 de euro.

Trebuie remarcat faptul că acest bookmaker are o versiune în limba rusă a site-ului. În plus, în compania de pariuri Energybet puteți deschide un cont de joc în ruble. Aici, ca și în multe alte case de pariuri, există un bonus de bun venit pentru jucătorii noi. Cu toate acestea, pentru jucători din Rusia, Ucraina și Polonia, o astfel de propunere nu funcționează, ceea ce reprezintă un mare dezavantaj.

Energybet BONUS 100 € PENTRU NOI JUCĂTORI »

Este puțin ciudat nu numai să aveți o versiune rusă a site-ului, ci și să oferiți posibilitatea de a paria în ruble, blocând în același timp toate ofertele de bonus pentru jucători din Rusia. Apropo, anul trecut, jucătorii ruși ar putea primi un bonus de bun venit, precum și jucători din alte țări. Cu toate acestea, bonusul Energybet oferă jucătorilor cazinou Energybet Casino. Aici, bonusul de înscriere la depozit ajunge la 300 de euro. Detalii în recenzia noastră.
În Energybet, există o listă destul de largă pentru orice eveniment sportiv. Pariurile sunt acceptate pentru aproape toate sporturile: fotbal, fotbal american, hochei, tenis, volei, baschet, cricket, snooker, box, sporturi virtuale, tenis de masă, rugby etc. Energybet are, de asemenea, o gamă largă de sporturi diferite pentru a juca pe mizele LIVE, care includ atât sporturi principale, cât și minore, de exemplu, săgeți, badminton și așa mai departe. Dar coeficienții sunt medii și mediocre. Chiar și la turneele de fotbal de top din Energybet, marja este de 6%. Pe fondul competitorilor, acest lucru este un dezavantaj, deoarece în ultimul timp, casele de pariuri mondiale încearcă să mențină marja la 5% și mai mică datorită concurenței colosale.

În plus față de dezavantajele de mai sus, am notat faptul că Energybet alegerea foarte scăzută a metodelor de plată pentru intrare / ieșire de fonduri. Dintre acestea, numai transferuri bancare (de ieșire de la 50 de euro) și un număr de sisteme de plăți, cum ar fi Neteller și Skrill (ieșire de la 20 de euro), din care nu este convenabilă pentru jucătorii de la Rusia ca WebMoney sau Yandex bani. Depozitul minim în Energybet este de 10 euro. Buletinul de pariuri nu percepe comisionul pentru tranzacții.

Programul de depozit este foarte convenabil să se ocupe. Nu există matematică în spatele calculului mizelor și să câștige suma. Totul este foarte clar menționat sub numele cu care ghicitori pot urmări pe parcursul jocului.

read more: online betting promotions