Echipe ale săptămânii și Ligii Campionilor previzualizări statistice trimestriale

Monaco au fost în formă fină sub Leonardo Jardim și planul lor de joc nu se va schimba. Ei vor încerca să se confrunte cu gazdele lor marți noaptea și se vor baza pe o apărare care a admis doar patru goluri în Liga Campionilor din acest sezon, mai puține decât celelalte echipe rămase în turneu. Acestea sunt cele mai grave stângi ale competiției conform clasamentului nostru (7.11), cu doar Apoel Nicosia încercând mai puține lovituri pe meci (8.6) în Liga Campionilor din acest sezon, însă Juventus nu-și poate permite să le subestimeze.Atlético Madrid v Real Madrid În timp ce bărbații lui Carlo Ancelotti sunt favoriți pentru a progresa în repetarea finalei de sezon trecut, Atlético a avut mai mult de întâlniri de la acea surpriză dramatică din luna mai.Echipa lui Diego Simeone a bătut Real Madrid de patru ori deja în acest sezon în ceea ce devine un joc regulat. Într-adevăr, cele două echipe s-au întâlnit de opt ori de la ultima lună martie, iar Real Madrid nu a reușit să ajungă în top după 90 de minute în oricare dintre aceste întâlniri, fără nici o șansă de timp suplimentar la întâlnirea de marți.

Cristiano Ronaldo A înscris opt goluri până acum în turneu și se află în competiție cu Lionel Messi, ca întotdeauna, pentru că a câștigat boot-ul de aur al Ligii Campionilor pentru cel de-al treilea sezon, ceea ce ar echivala cu recordul premiilor foru împărțite în prezent de Messi și Gerd Müller.Este corect să spunem că Ronaldo a revenit în formă, după ce a marcat 10 goluri în ultimele șase apariții, dar el nu a reușit să înscrie în cele trei excursii de pe stadionul Vicente Calderón în acest sezon, iar partea lui Simeone a admis doar patru goluri în acest punct. V Bayern Munchen Bărbații lui Pep Guardiola pot fi favoriți pentru a câștiga turneul după remiză, dar merită să ne amintim că Porto este singura parte neînvinsă. Ei au înscris 21 de goluri în cele opt meciuri de până acum și, spre deosebire de Bayern, au marcat cel puțin o dată în fiecare dintre meciurile lor până acum.Ei vor spera să ia inima de la afișarea defensivă a lui Șahtior Donetsk în întâlnirea lor proprie cu casa de bombe din Bundesliga, în timp ce se depărtează considerabil mai bine decât ucrainenii au reușit în meciul de la Allianz.

Bayern a lovit Șahtior pentru șapte Ultimul meci al Ligii Campionilor și au înregistrat mai multe lovituri decât orice altă echipă în competiția din acest sezon (19,1 pe joc). Clasamentul lor de 7,53 este al doilea doar în fața Real Madrid, dar Porto nu este un jucător de vânătoare, aceștia fiind singurii concurenți rămași cu un rating superior până acum (7,48).Gazdele vor avea nevoie de o apărare defensivă în primul rând și în Casemiro se vor lăuda cu cel de-al doilea jucător de top în Liga Campionilor din acest sezon, cu un scor de 8,42 datorită unui joc de pariuri de 5,8 .Paris Saint-Germain v Barcelona Într-o singură repetare a unei întâlniri din etapa de grup de la începutul turneului, Paris Saint-Germain și Barcelona se vor lupta, fiecare câștigând legăturile lor de origine în drum spre etapele de knock-out. Cele două părți s-au întâlnit în aceeași etapă în ediția 2012-13 a Ligii Campionilor, iar meciurile dintre cele două au fost toate lucruri de divertisment și strans.Ambele echipe au marcat în fiecare dintre ultimele patru întâlniri, cu Barça depășind parizienii opt la șapte. Lionel Messi a lovit în trei dintre aceste jocuri și are ca scop să devină primul jucător care a câștigat vreodată cinci Premii de aur la Cupa Europeana / Liga Campionilor, cu opt goluri pana acum egaland eforturile sale din sezonul trecut. El are un rating impresionant impresionant de 9.23 în acest sezon de concurență, cu cinci lovituri, 3.8 pass-uri cheie și 7.1 dribbe de succes pe joc.Între timp, Laurent Blanc va fi fără Thiago Motta, Marco Verratti, David Luiz și golgheterul Zlatan Ibrahimovic, acesta din urmă jucând probabil partea cea mai puțin semnificativă în progresul PSG până în prezent al celor patru absenți.