Dortmund vs Bayern Munich 05.03.2016

Dortmund vs Bayern Munich este meciul meciurilor in Bundesliga. Dortmund vs Bayern Munich le va pune fata in fata pe ocupantele primelor doua pozitii din clasament.

Dortmund isi doreste victoria din aceasta confruntare pentru a mai reduce din handicapul de 8 puncte fata de Bayern Munich si sa mai spere la obtinerea titlului de campioana a Germaniei. Dortmund are de spalat in aceasta partida si rusinea meciului tur din acest sezon cand a incasat 5 goluri pe terenul bavarezilor, ei abia reusind un gol de onoare. In plus Dortmund are toate motivele sa mearga la victorie avand in vedere ca are 8 partide consecutive in care a invins orice adversara pe teren propriu. Bilantul cu Bayern Munich este destul de echilibrat, in ultimele 5 intalniri reusind 2 victoriim, un egal si doua infrangeri.

Bayern Munich este liderul la zi din Bundesliga si are un avantaj de 8 puncte fata de locul secud, cu care se va duela in aceasta partida. Bayern Munich are o incerca mai grea dupa aceasta parida, cand va primii vizita celor de la Juventus pentru a se decide cine va avansa in faza urmatoare a Champions League. In aceasta partida cel mai probabil antrenorul lor va menaja o parte din titulari, doarece in cupele europene se joaca la un nivel uneori mai mare decat in campionat.

Dortmund vs Bayern Munich 1 @ 3.75 

read more: internetes kaszinó