Cupa Spaniei – Espanyol vs Sevilla 22.01.2015

Espanyol vs Sevilla este ultima partida din turul fazei sferturilor de finala. Espanyol vs Sevilla este un meci cu traditie in Spania si este asteptat indiferent de competitia in care se joaca.

Espanyol vs SevillaInaintea partidei Espanyol vs Sevilla, cele doua echipe se afla in prima jumatate a clasamemtului din Primera Division, ce e drept, echipa gazda a acestei partide se afla mai jos.
Espanyol a intrat in cupa abia in faza saisprezecimilor si pana in faza sferturilor de finala a eliminat echipe precum Alaves si Valencia. Sevilla a intrat in cupa tot in aceiasi faza si a eliminat echipe precum Sadabell si Granada pana sa ajunga la partida tur Espanyol vs Sevilla.
Partida va fi una dificila pentru ambele echipe deoarece ele trebuie sa tina pasul si in Primera, unde competitia este acerba si orice pas gresit poate duce la neindeplinirea obiectivelor. Din acest punct de vedere pentru gazde mai importanta in momentul de fata este cupa doarece in campionat stau bine in comparatie cu zona de retrogradare. In plus au ocazia ca in partida tur Espanyol vs Sevilla sa mai echilibreze putin balanta in disputele cu oaspetii pe care nu au mai reusit sa-i invinga acasa de 6 partide consecutive. Sevilla, in schimb trebuie sa gestioneze bine aceasta partida deoarece in campionat ii un meci dificil cu Valencia. Daca va pierde in meciul de cupa nu va fi o tragedie mare pentru ca are sansa sa intoarca pe teren propriu si chiar sa se califice, in schimb daca va pierde cu Valencia, risca sa cada in clasament in afara zonei cu locuri de cupe europene si asa sa fie nevoita sa reia lupta pentru o clasare in zona europa.
Pentru gazde prezenta cu echipa de baza este obligatorie pentru a spera la un rezultat bun si de ce nu la rezolvarea partiala a calificarii in semifinalele Cupei Spaniei.
Cel mai probabil Espanyol va avea urmatorul 11: Alvaro, Arbilla A., Canas J., Casilla F. (G), Fuentes J. R., Garcia S. (C), Gonzalez A., Lucas, Moreno H., Sevilla S., Stuani C.
La Sevilla 11 probabil are urmatoarea infatisare: Arribas A., Banega E., Deulofeu G., Figueiras D., Gameiro K., Iborra V., Krychowiak G., Navarro F., Pareja N., Rico S. (G), Vitolo.
In aceste conditii noi vom miza pe victoria gazdelor insa ne vom acoperii de un pariu ajustabil.
Espanyol vs Sevilla 1 DNB @ 2.20 ( betclic )