Cum să câştigaţi bani cu pariuri sportive?

pariuri sportiveEsenţa acestui articol nu este să vă răpească timpul cu procese mentale exhaustive, a căror complexitate să vă impiedice în procesul de pariere. Mulţi dintre Dvs. sunt deja jucători cu experienţă care înţeleg principiile pariurilor sportive. Dacă faceţi parte dintre aceştia acest articol doar vă ajută să evaluaţi abilităţile pe care le aveţi şi să poate ajuta în dezvoltarea acestora.

Se poate compara cu condusul maşinii. Pentru a da examenul şi a primi carnetul de conducere trebuie să aveţi în vedere reguirile descrise în manual, iar dupa ce luaţi examenul cu succes trebuie tot timpul să vă dezvoltaţi în practică foc continuu cunoştinţele obţinute. Nu trebuie să ne facem iluzii, în practică – de multe ori inconştient – şi obiceiurile proaste se imprimă în mintea noastră. În mod constant suntem expuşi la formarea obiceiurilor proaste ăn mod treptat şi în domeniul metodelor de pariuri. Daca pe lângă acestea bankroll-ul Dvs. rămâne neafectat şi nu ţineţi cont de ele, eficacitatea pariurilor Dvs. va scădea.

Cunoaşteţivă adversarul. Puteţi fi începător sau avensat ăn pariuri, pariul cu o agenţie de pariuri necunoscută de fiecare data este egal cu sinuciderea. Pur şi sumplu este o prostie să pariaţi la o agenţie unde cel puţin nu cunoaşteţi regurile casei înainte de a juca. Pentru a fi la curent cu şansele Dvs. trebuie să varificaţi cu atenţie toate situaţiile care pot apărea.

Cunoaşteţivă propriile abilităţi. Este foarte important şă ştiţi care sunt punctele slabe şi cele tari. Pentru a avea succes în pariurile sportive trebuie să fiţi sincer cu propriul ego. Comparaţi cele două afirmaţii: 1. “Sunt beat ” şi 2. “Ei bine, sunt un pic ameţit”. Dacă abia vă ţineţi pe picioare afirmaţia numărul 2. este irreală. Dacă totuţi vă ţineţi de cea a doua, nu faceţi nimic altceva, decât să vă minţiţi de unul singur. Mulţi cred că sunt capabili de mai mult, dar în realitate pariurile sportive de la Bet-at-home vă vor arăta la ce stadiu vă aflaţi. Pentru a avea o vedera obiectivă despre propria persoană aveţi o singură posibilitate, şi anume să aveţi ăn vedere notiţe detaliate despre propriul ego. Acest fapt este relevant nu numai pentru cei care câştigă, ci şi pentru cei care pentru moment pierd.

Succesul în pariurile sportive se ascunde în notiţele detaliate şi punctuale. Este o greşeală dacă considerăm că memoria noastră este destul de mare pentru toate informaţiile disponibile.

Recomandăm pentru toţi cei care sunt începători să înceapă cu “simularea de pariuri”. Alegeţivă un eveniment sportiv şi pariaţi cu obiecte genul bomboane etc. Făcând notiţele necesare vă veţi cunoaşte dintr-un alt punct de vedere şi nu pierdeţi banii căştigaţi cu munca grea. Dacă câştigaţi, cu siguranţă veţi spune: “Vai Doamne, dacă a-şi fi jucat cu bani adevăraţi, cât a-şi fi câştigat”. Dar fiţi foarte atenţi! Dorinţa de profit să nu vă aducă într-o situaţia financiară rea. Urmaţi fiecare paşi descrişi mai sus unu după altul ca să vă atingeţi ţelurile propuse.

Totodată să fiţi atenţi la cantitatea pariurilor sportive. Persoane care să aibe succes la pariuri în 2-3 sporturi diferite sunt foarte foarte rar întălnite. Este aproape imposibil matematic să ţineţi cont de toate aspectele în momentul în care analizaţi diferitele sporturi.

Vă recomandam să vă focusaţi atenţia asupra unui singur sport la început, mai târziu puteţi trece pe un alt sport. Dacă doriţi să deveniţi un jucător cu succes nu vă grăbiţi, luaţi treptat fiecare pas.