Comisioane – inamicul nr. 1 al jucătorului

ponturi onlineDeseori cei care pariază uită de comisoane, cu toate că aceastea scade venitul căştigat. Acest lucru se datorează în primul rând faptului că aceste comisoane sunt mici, dar care în timp pot ajunge la o sumă mare şi poat apărea situaţii în care jucătorul câştigător va pierde. Din păcate foarte mulţi jucători nu îşi dau seama de acest fapt în timp util.

Ce este de fap acest comision?

Acest comision este de fapt 5-10% din suma pariată, sumă care este scăzută de către agenţia de pariuri pentru serviciile oferite. De exemplu dacă pariaţi 100 EUR veţi plăti pentru agenţia de pariuri încă 5-10 EUR, deci real pariul Dvs. în loc de 100 de EUR va costa 105 sau 110 EUR. Comisionul plătit nu se adaugă sumei pariate, şi bineînţeles nu veţi primi înapoi nici în cazul în care a-ţi căştigat pariul respectiv.

După această veste proastă să vină şi una bună: sunt agenţii de pariuri care oferă un confort maxim clienţilor săi şi nu cer acest comision. Cu ce va fi mai bine dacă nu vreau să plătesc acest comision?

Închipuiţivă că pariaţi de mai multe aceeaşi două pariuri, ambele în valoare de 10 EUR. Dacă dintre aceste două doar pentru unul trebuie să plătiţi 10%, pentru celălalt nu aveţi de plătit. Pentru fiecare pariu, indiferent că a-ţi căştigat sau nu, veţi fi taxat cu 1 EUR.

La 10 pariuri de acest gen, acel jucător care nu trebuie să plătească, va rămâne cu 10 EUR în plus la portofel. Pe termen lung, sa zicem la 100 de pariuri, cei care nu plătesc comision vor avea cu 100 EUR în plus, sumă care este egală cu baza a 10 pariuri noi.

Din alt punct de vedere dacă în continuare mizăm cu 10 EUR la 100 de pariuri economisim 100 de EUR, deci primim 10 posibilităţi în plus pentru câştig. Această diferenţă împreună cu norocul jucătorului poate constitui o sumă mare de câştig.

Jucătorul bun este uşor de recunoscut: nu aruncă cu banii prin geam şi nu plăteste fel de fel de comisioane aiurea. Fiţi şi Dvs. un jucător isteţ şi alegeţivă cu atenţia agenţia de pariuri.