Colombia vs Costa Rica 12.06.2016

Colombia vs Costa Rica este a doua partida din cadrul grupei A din competitia aniversara a Copei America. Colombia vs Costa Rica se va desfasura in aceasta duminica la ora 4:00 dimineata, ora Romaniei.

Colombia a luat o optiune serioasa in privinta castigarii grupei din care face parte, dupa ce a castigat partida de deschidere a competitiei si totodata a grupei A cu 2-0 in fata celor de la USA, care este si tara organizatoare. Unul dintre golurile Columbiei a fost marcat de James Rodriguez, deja celebrul jucator care a ajuns la Real Madrid dupa Campionatul Mondial din Brazilia 2014. Pentru columbieni partidele in fata costaricanilor au fost un prilej de a mai pune in palmaresul nationalei inca un rezultat pozitiv si acest aspect se vede si-n statistica directa unde columbienii au 5 din 5 victorii in fata acestei echipe mai mult exotice.

Costa Rica este din nou prezenta la un turneu final si nu oricare, ci Copa America o competitie care in acest an aniverseaza centenarul de cand se organizeaza. Costa Rica a avut un debut promitator in aceasta competitie, finalizand la egalitate cu Paraguay una dintre echipele ce pleaca cu sansa a doua in aceasta grupa. Chiar daca istoricul nu le este favorabil in partidele in fata celor de la Columbia, costaricanii spera cel putin sa marcheze in poarta columbienilor cel putin un gol in aceasta intalnire.

Colombia vs Costa Rica ambele marcheaza @ 2.10