Christian Wade scoruri șase împotriva Worcester ca Wasps securizate play-off fața locului

Christian Wade a egalat un record de Premiership, cu șase încercări, în timp ce Wasps a urcat pe locul doi și a câștigat un loc de joc, cu un câștig de 54-35 de la Sixways.Performanța uimitoare a lui Wade, la apariția sa de 100 de episoade, se potrivea cu marca stabilită de Ryan Constable pentru Saraceni împotriva lui Bedford la aceeași dată în 2000 și a asigurat că Wasps se va mișca deasupra lui Exeter în masă. Al doilea fiind Tom Voyce pentru Bath împotriva lui Rotherham în 2001. Cei doi încerca să-l ajute pe Saracens să-l bată pe Harlequins la Wembley Citește mai mult Exeter A pierdut la Gloucester vineri seara, Wasps a știut că au avut șansa de a avansa la al doilea și exact asta au făcut la Sixways, deși Worcester a contribuit pe deplin la un joc înspăimântător care a produs 14 încercări în total. Frank Halai și Alex Lozowski au trecut, de asemenea, pentru Wasps, care au jucat în mod strălucit uneori pentru a conduce Worcester de pe picioare, dar echipa de origine a reușit să câștige un punct bonus cu încercări de la Francois Hougaard, Cooper Vuna, Andy Symons, GJ van Velze, Bryce Hei și Carl Kirwan.

Dai Yo Ung, regizorul de rugby al lui Wasps, a lăudat performanța lui Wade: “Este acolo cu cele mai bune”, a declarat Young pentru BBC. “E mort și nu l-aș schimba pentru nimeni.Acesta a fost un memento în timp util de la el că el încă mai este și nu ar trebui să fie uitat nici pentru tururile saxonilor sau Angliei în această vară. “Worcester a preluat conducerea atunci când Ryan Mills a marcat o penalizare de două minute. Cu toate acestea, Wasps, care a suferit o lovitură târzie atunci când eroul de săptămâna trecută, Cupa Campionilor Europeni, Jimmy Gopperth, sa retras cu o problemă din spate, pentru a fi înlocuit de Ruaridh Jackson, lovit înapoi cu accent deosebit. O lovitură inteligentă de la Dan Robson și-a asigurat partea de pe o platformă în casă 22 și, când Warriorii au pierdut linia, o lovitură bine judecată de la Robson a trimis Halai pentru o încercare convertită. Greig Laidlaw lovi Gloucester la victorie, pe măsură ce Exeter pierde Top spot Citește mai mult

A venit în minutul 7 și Wasps și-a mărit avantajul în minutul 15 când Wade și-a deschis contul pentru după-amiază.Rob Miller a făcut o pauză curată, evitând o lovitură de la Mills, pentru a trimite pe Robson departe, înainte ca jumătatea de scrum să-l acopere pe Wade cu trecerea de scor. Conversia lui Jackson a dat vizitatorilor un avans de 14-3 la sfârșitul primului trimestru.

Viespi au avut mult mai mult din această perioadă de deschidere, dar o eroare din partea lui Robson a pus gazdele în discuție.

Lovitura de la marginea terenului a fost lăsată de Darren Barry înainte de a lăsa o pasă pe Hougaard din apropiere pentru Tom Heathcote.Cu toate acestea, înapoi au venit Wasps pentru a înscrie a treia încercare în curând.

De data aceasta o greșeală lovind de la Heathcote oferit opoziția cu o altă poziție bună în casa 22 și Robson a profitat pentru a trimite Wade in pentru a doua încercare .

Worcester a fost executat zdrențuit și în minutul 29, Wasps a avut punctul lor bonus în pungă.

Vizitatorii au mutat mingea rapid de-a lungul liniei pentru Wade să cip înainte și să colecteze Pentru a finaliza un hat-trick de 13 minute .. O primă jumătate palpitantă a continuat cu încă două încercări în succesiune rapidă, una pentru fiecare parte. Primul Vuna a terminat un Worcester care curgea Mișcarea înainte de un cip inteligent de la Daly ia dat lui Wade al patrulea, iar partea lui a condus un interval de 33-15. Warriorii au făcut trei schimbări în succesiunea rapidă la începutul celei de-a doua jumătăți, în încercarea de a stopa mareea și Au fost răsplătiți când unul dintre ei, Symons, a trecut pentru a treia încercare, dar orice gânduri de revenire au fost rapid desființate, totuși, când Wade a interceptat o trecere Mills Pentru a se alătura pentru al cincilea scor. O altă interceptare, de data asta de la Charles Piutau, și un joc neegoist, au condus la cea de-a șasea și ultima încercare a lui Wade a zilei – toate acestea au venit înainte de ora. / P>

Cea de-a 11-a încercare a jocului a venit de la căpitanul Warriors, Van Velze, pentru a-și da partea lui un punct avantajos, dar Worcester a urcat 47-25 la sfârșitul celui de-al treilea trimestru. Trimestrul Heem și Kirwan au înscris încă două încercări pentru Worcester, cu înlocuirea șosetelor Lozowski, care a trecut între vizitatori, deoarece un joc uluitor a fost încheiat.