Chelsea vs Manchester City 16.04.2016

Chelsea vs Manchester City este considerata ca fiind partida cea mai asteptata din aceasta sambata in Premier League. Chelsea vs Manchester City va fi o partida cel putin ciudata avand in vedere pozitiile ocupate in clasament de cele doua echipe.

Chelsea se afla abia pe locul 10 in acest sezon cu un total de 44 de puncte. Avand in vedere ca mai sunt doar 5 etape, sansele lor la un loc de cupe europene sunt reduse, daca nu abismale. Tot ceea ce le ramane este sa joace cat mai bine pana la finalul sezonului sa nu riste mai mult. In plus de 3 partide nu a mai castigat nicio partida pe teren propriu si ar fi cazul chiar daca le va fi greu impotriva unui Manchester City foarte motivata in a-si apara locul de cupe europene.

Manchester City la cat s-a laudat la inceput de sezon ca va face, este destul de departe de a fi realizat obiectivele propuse cel putin in competitia eterna. In acest moment Manchester City mai are partide oficiale doar in Premier League si in Champions League unde dupa rezultatul din partida tur cu PSG pleaca cu prima sansa la avansarea in faza semifinalelor. Se poate ca la partida aceasta sa observam o usoara relaxare pentru a face fata mai bine in partida retur de cupe europene.

Chelsea vs Manchester City 1 @ 2.50

 source: www.bet-australia.com