Chelsea elmondja Maurizio Sarri-nak, hogy nem fizetnek Napoli kiadási záradékot

A Premier League klub megbeszéléseket folytatott Sarri-val, akit Carlo Ancelotti váltott ki a Napoli-ban ebben a hónapban, annak ellenére, hogy Antonio Conte, aki várakozással lesz a helyszínen. A két évre szóló tárgyalások egy harmadik időszakra vonatkozó opcióval jól ismertek, jóllehet a Chelsea világossá tette, hogy nem fogják eleget tenni a Sarri szerződésben szereplő 7 millió font kibocsátásra vonatkozó záradéknak. Madrid célpontja a Tottenham Mauricio Pochettino, hogy helyettesítse Zidane-t. További információ

Ez a záradék csütörtök éjfélkor jár le, de a unibet élő fogadás határidő letelte után a Sarri biztosításának díját tárgyalások útján kell meghatározni. A Napoli-tulajdonos, Aurelio De Laurentiis és Sarri között oly töredezett kapcsolatokkal együtt az 59 éves menedzser maradt végtelenül.Napoli agresszíven keres komoly kártérítést, és potenciális új klubja messze nem hajlandó fizetni.

A zsákutcába való elmozdulás kísérletében Sarri ügyvédei megvizsgálják, hogy van-e eset, amikor konstruktív elbocsátásra van szükség a Napoli ellen és Fifával folytathatja a kérdést. A Chelsea nyilvánvalóan hajlandó megengedni, hogy felfedezzék ezt a lehetőséget, mielőtt bármilyen további lépést megtennének. Eközben Conte is elhagyták a saját jövőjét, de ha eldobják, körülbelül 9 millió fontot fizetnének saját kártérítésének a szerződés utolsó évének fedezésére, ha nem talál új álláshelyet eközben.Kétéves hivatali ideje szerint a klub a Premier League-cím és az FA-kupa kétéves hivatali ideje alatt csak a hierarchiával fenntartott kapcsolatokért követelte a transzferpolitikával kapcsolatos nézeteltéréseket.

Chelsea felvételi osztálya az igazgató, Marina Granovskaia, továbbra is terveket készít az új játékosok aláírásairól, amelyeket az új vezetőedző zölden világít. Érdekelnek a Manchester United Anthony Martial és Jean Seri a Nizzában, és Robert Lewandowski látszólagos vágy, hogy elhagyja München Bayern-t, érdeklődéssel figyelték meg.

Ugyanakkor ugyanolyan sürgető a klub számára, unibet fogadási bónuszok mint a jövő olyan játékosok közül, mint a Thibaut Courtois, aki a szerződés utolsó 12 hónapjában lép be, és Eden Hazard, valamint a rekord aláírása Álvaro Morata csütörtökön.