Calificari Euro 2016 – Avancronica San Marino vs Lituania

Calificari Euro 2016 - Avancronica San Marino vs Lituania

euro 2016Prima partida a grupei E ce conteaza pentru califacarea la Euro 2016 se va desfasura intre San Marino si Lituania.

Asadar San Marina va primii vizita reprezentativei Lituaniei. San Marino este probabil cea mai slaba nationala la nivel european, daca nu la nivel mondial. Cand o echipa joaca impotriva lor are sansa de a face o diferenta mare de scor ce poate conta la golaveraj. Ei au concurat la fiecare campionat European sau Mondial, dar oricum nu au castigat nicio partida. Singurul meci pe care San Marini l-a castigat a fost o partida amicala impotriva celor de la Liechtenstein, unde scorul a fost de 1-0, partida desfasuradu-se acum 10 ani. Daca doriti sa va convingeti de perfromantele celor de la San Marino va rugam sa priviti rezultatele obtinute de acestia cel putin in ultimele 15-20 de partide:

san marino

san marino

Din statistica se observa ca in ultimele 12 partide acestia au fost invinsi la o diferenta de minim doua goluri. In aceste partide ei au reusit totusi un gol impotriva Poloniei. Golul a fost inscris de fundasul Alessandro Della Valle (49/1 d) care, din pacate, azi nu va juca in partida contra celor de la Lituania. De asemenea la aceasta partida vor mai lipsii urmatorii jucatori: Mirko Palazzi (15/0 d), Gianluca Bollini (10/0 d) si Danilo Rinaldi (16/1 f).

Lituania a ratat calificarea la cupa mondiala ce s-a disputat in vara aceasta, ei terminand pe locul 4 in grupa de calificare. Lituania nu se afla printre echipele de top din Europa, dar sunt cu cateva clase mai buni decat San Marino.

Pentru aceasta partida Lituania beneficiaza de loctul complet, nevand jucatori accidentati.

Cele doua echipe nationale s-a intalnit pana acum de doua ori in anul 2004, mai precis in perioada de calificari pentru Cupa Mondiala din 2006. In aceste doua partide Lituania a invins de doua ori, acasa cu 4-0 si in deplasare cu 1-0. In aceste conditii ma gandesc ca Lituania va castiga cu usurinta aceasta partida si la o diferenta de cel putin doua goluri. Acest pronostic pare a fi unul bun, dar mie imi place sa risc, pentru ca orice pronostic este pana la urma riscant, si atunci ma voi gandi la un pronostic pauza/final pentru aceasta partida.

Va recomand sa pariati San Marino vs Lituania 2/2 @ 1.50 (cota din oferta bet365 ).

Articolul “Calificari Euro 2016 – Avancronica San Marino vs Lituania” va este oferit de catre toptipster unul dintre membrii echipei noastre.