Cagliari vs Sassuolo 22.12.2016

Cagliari vs Sassuolo este una dintre ultimele partide din Serie A inainte de Craciun. Redactia noastra insista pe confruntarile in care joaca micuta si modesta formatie din Italia, Sassuolo. Daca in aceasta joie la ora 21:45 nu aveti nimic special de facut ca invitam sa urmariti partida de fotbal Cagliari vs Sassuolo.

Cagliari se afla in clasament fix deasupra echipei cu care sa intalneste joi seara. Diferenta dintre ele este de 3 puncte in favoarea lor. Condurcerea gazdelor spera sa obtina cele 3 puncte puse in joc si sa se distanteze la 6 puncte distanta de Sassuolo, avand in vedere ca ambele echipe se afla aproape de zona de retrogradare. In plus gazdele au avantajul ca oaspetii au mai bine de jumatate din echipa de baza pe lista de accidentati.

Sassuolo este la capatul puterilor acum in prag de sarbatori si mai are si lotul decimat de accindentati. Pe langa acest aspect progamul incarcat de partide atat in campionat cat si in Europa League a dus la o cadere libera a echipei si a adus-o in situatia actuala. Conducerea clubului va trebuii sa ia decizii rapide pentru a incerca sa mai salveze sezonul. Daca in etapa precedenta au ratat un egal cu Internazionale Milano, acum Sassuolo are ocazia sa faca un prim pas de revenire in deplasarea de la Cagliari pe care pe terenul acestora nu au reusit sa-i invinga deoacamdata.

Cagliari vs Sassuolo 2 @ 3.00