Bundesliga – Hertha B. vs. Bayern M. 29.11.2014

In Bundesliga avem partida dintre Hertha B. vs. Bayern M. care ne-a acapart interesul pentru a-i face o scurta analiza ce poate capta atentia pariorilor. Inca de la inceput va spunem ca Bayern M. va merge la Hertha B. cu gandul de a spala rusinea din infrangerea suferita in grupele Champions League in fata celor de la Manchester City. Despre partida cu Manchester City, inclusiv antrenorul bavarezilor, Pep Guardiola, declara ca de la acea partida ar fi trebuit sa-si invete lectia.

Hertha B. vs. Bayern M.Mehdi Benatia de la Bayern M a fost eliminat in partida de champions league aspect ce inclin sa cred ca va fi speculat de Hertha pentru ca acesta are deja o pauza de 70 de minunte inaintea acestei partide de sambata. Mehdi Benatia fiind fundas, cel mai probabil Hertha va canaliza o parte din actiunile sale de atac chair pe zona acestuia sperand in eventuale erori defensive, fiind cat de cat deconectat de la tensiunea unui meci oficial.

Chiar si cu infrangerea din Champions League, Bayern M. este calificata in faza urmatoare a competitiei respective, dar si in campionat are o situatie buna, avand 7 puncte avans in fata echipei de pe locul secund.

Pana in prezent elevii lui Guardiola nu au suferit nicio infangere in aceast sezon de Bundesliga. Aasadar Hertha are sansa de a pune cap acestiei invincibilitati a bavarezilor atat in campionat cat si in confruntarile directe unde nu i-au mai invins de 6 partide.

In privinta componentei loturilor cele doua echipe au absente minore despre care nu vom mai amintii. In schimb inainte de a trece la pronosticul propus de noi, vom prezenta evolutiile celor doua echipe in campionat, dar si in toate competitiile in care iau parte. In plus vom face publice posibilele echipe de start pentru a aceasta partida.

Gazde: Hertha Berlin

Evolutie in Bundesliga: WLWLLW

Evolutie in toate competitiile: LWLLLW

Oaspeti: Bayern Munich

Evolutie in Bundesliga: WWDWWW

Evolutie in toate competitiile: WWWWWL

Formatii posibile:

Hertha Berlin: Kraft, Schulz, Brooks, Ndjeng, Hosogai, Hegeler, Skjelbred, Ben-Hatira, Stocker, Beerens, Schieber

Bayern Munich: Neuer, Rafinha, Benatia, Boateng, Bernat, Alonso, Ribery, Gotze, Muller, Robben, Lewandowski

In opinia noastra va fi un meci spectaculos cu faze la ambele porti de unde cred ca vom asista la o ploaie de goluri. Chiar daca Bayern este echipa favorita, nu vom miza pe victoria acestora.

Pariati online Bundesliga – Hertha B. vs. Bayern M.  peste 3.5 goluri – Unibet @ 2.18.

Hertha B. vs. Bayern M. poate fi pariat la orica casa de pariuri online, insa noi va recomandam sa pariati la cele afiaste de noi pe site intrucat sunt testate si verificate in privinta corectitudinii si tratamentului aplicat clientilor.