Bundesliga – Dortmund vs Augsburg 04.02.2015

Dortmund vs AugsburgDortmund vs Augsburg este prima partida ce va deschide a doua runda de meciuri din cadrul etapei cu numarul 19 din Bundesliga.
Speram ca toata lumea a observat cat de slab joaca Dortmund in acest sezon. Din cate ne amintim sezonul trecut Dortmund a treminat pe locul secund si ameninta orecum titlul in sezonul actual, dar dupa cum se vede lucrurile sunt deoacamdata la polul opus. In partida anterioara gazdele din meciul Dortmund vs Augsburg, au remizat in deplasare la Leverkusen si dupa cum au jucat in acea partida, pare ca sunt semne de revenire la o forma mai buna, tinand cont ca Dortmund va fi in cat de curand in zona retragradabila daca nu ia atitudine.
Din clasamentul genetral se vede clar ca au nevoie disprata de puncte pentru a mai remedia din situatia critica. Cu toate acestea antrenorul celor de la Dortmund nu poate conta pe serviciile Durm fundasului, si ale mijlocasilor S. Bender si Kehl.
Augsburg are pana acum un sezon excelen situandu-se pe locul 5 in Bundesliga cu un total de 30 de puncte. in acest moment Augsburg pastreaza sanse reale de a ramane in zona echipelor care vor megre in cupele europene din sezonul 2015-2016. Pentru partida Dortmund vs Augsburg, echipa oaspete nu poate folosii urmatorii jucatori: Hitz (12/0 gk), Baba (17/0 d), Hong (9/0 d), Reinhardt (0/0 d), Rieder (0/0 m), Moravek (0/0 m), Matavz (10/2 f), Mölders (8/0 f) and Esswein (12/1 f). Chiar daca niciunul din jucatorii care lipsesc nu au jucat in partida cu Hoffenhein, Augsburg a castigat cu scorul de 3-1.
Echipa gazda este obligata sa castige partida Dortmund vs Augsburg pentru a mai spera in imbunatatirea situatiei. Cu toate acestea meciul nu va fi usor pentru gazde asa ca vom paria pe numar de goluri, nu pe victoria gazdelor care este asteptata de multa lume.
Dortmund vs Augsburg peste 2.5 goluri @ 1.73 (winmasters).