Brondby vs Hertha Berlin 04.08.2016

Returul partidelor preliminare grupelor Europa League se aprorpie, iar o partida interesanta de urmarit este cea dintre Brondby vs Hertha Berlin. Meciul tur a fost unul spectaculos si cu multe faze de poarta insa doar un singur gol a fost inscris de nemti care pleaca cu prima sansa in partida retur Brondby vs Hertha Berlin.

Brondby pare sa fie deja obisnuita cu competitiile in acest sezon, deoarece sezonul regulat din Danemarca, Superliga a inceput deja de 3 etape. Brondby a mers bine in competitia interna pana acum, reusind doua victorii si un egal, ce le permite sa se situeze pe locul 3 in Superliga. Incluiv in Europa League au trecut in turul anterior de scotienii de la Hibernian si au reusit in partida tur din Germania sa incaseze doar un singur gol, ceea ce inseamna ca la o victorie similara in timp regulamentar, ar arunca in prelungiri confruntarea Brondby vs Hertha Berlin.

Hertha Berlin a disputat doar cateva partide amicale pana la prima confruntare oficiala in acest sezon care a fost chiar pe teren propriu in Europa League in fata danezilor de la Brondby. Multa lume se astepta ca nemtii sa castige la o diferenta confortabila, insa lipsa de jocuri oficiale si-a spus cuvantul in cazul lor. Comparativ cu adversara din aceasta partida, Hertha Berlin are un lot mai bun si practica un fotbal net superior danezilor. Deznodamntul il vom afla abia joi dupa finalul celor 90 de minute sau mai mult.

Brondby vs Hertha Berlin ambele marcheaza @ 1.87 ( Betfair )