Braga vs Shakhtar 07.04.2016

Europa League strange randurile spre marea finala. Momentan ne aflam in faza sferturilor de finala si avem partide din ce in ce mai bune. Una din partidele mult asteptate din aceste sferturi de finala este Braga vs Shakhtar. Aici se intalnesc doua echipe cu stiluri diferite de joc si de obicei la asemenea partide avem parte de cel mai bun spectacol fotbalistic. Braga vs Shakhtar este o partida in care gazdele au nevoie de un rezultat bun, fiind constienti ca aici se va juca de fapt calificarea, in deplasare fiind un meci infernal pentru ca Shakhtar este o echipa care stie sa puna presiune pe adversar in partidele de pe teren propriu.

Braga s-a menajat in ultima partida de campionat, dar parca prea mult, incasand 5 goluri in deplasarea de la Benfica. Cu toate ca a fost o infrangere umilitoare, pe teren propriu Braga 13 partide fara infrangere indiferent de competitie. In fata ucrainienilor, Braga s-a inclinat in abele partide in care s-au intalnit pana acum, dar azi Shakhtar nu mai are forta din 2010 si gazdele spera la un rezultat cat mai bun, fiind singura lor sansa de a mai spera sa ajunga in semifinala.

Shakhtar se simte confortabila in acest sezon de Europa League, reusind victorii in fata unor echipe care plecau cu prima sansa la calificare in fata ucrainienilor. Mircea Lucescu a declarat ca de la partida Braga vs Shakhtar, se asteapta de la elevii sai la cel putin o remiza, daca nu o victorie seaca in urma careia sa-si usureze drumul spre semifinala.

Braga vs Shakhtar 2 @ 2.90 ( Sportingbet bonus )