Bonusuri si Promotii Ladbrokes

Pariurile gratuite oferite de Ladbrokes pot ajunge pana la valoarea de 100 lire sau echivalent pentru clientii noi. Pentru a beneficia si dvs de bonusurile oferite de Ladbrokes va rugam sa cititi cu atentie minighidul de mai jos. Minighidul contine un extras din Termenii si Conditiile Ladbrokes pentru a va califica pentru bonusul de la pariuri sportive, dar si de la alte categorii unde Ladbrokes va ofera bonusuri de inregistrare.

Cum sa beneficiezi de pariurile gratuite oferite de Ladbrokes

ladbrokes bonusPentru a beneficia de pariurile gratuite puse la dispozitie de Ladbrokes este extrem de simplu. Trebuie doar sa urmezi pasii enumerati mai jos:

1)      Vizitati Ladbrokes.com accesand acest link

2)      Creati-va un cont nou pe Ladbrokes si asigurati-va ca a-ti introdus in campul corespunzator codul promo „F100”

3)      Efectuati un depozit in contul vostru, folosind una din metodele de depunere acceptate de Ladbrokes (platiti cu cardul de credit sau de debit, UKash, Moneybookers si Neteller sunt metode de plata ce nu intra in promotia pentru bonus)

4)      Plasati un pariu de minim 10 lire sau echivalent pe un eveniment sportiv la alegere, si este suficient sa primiti un bonus identic cu valoarea pariata. (eventual puteti plasa orice miza pana la 100 lire sau echivalent)

Daca dati click pe banner-ul de mai sus aveti posibilitatea de a va revendica bonusul dvs de 100 lire sau echivalent.

Pariuri gratuite de 100 lire sau echivalent oferite de Ladbrokes

Ladbrokes este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri din Anglia, cu agentii aproape in toate localitatile din tara. Prezenta lor in mediu online a atras foate multi jucatori care vaneaza in principal bonusurile oferite de casele de pariuri, dar si multitudinea de optiuni de pariere pe care le pune la dispozitie.

Inca un motiv pentru care Ladbrokes este din ce in ce mai iubita de pariori este bonusul de pana la 100 lire sau echivalent pe care-l pune la dispozitie direct de la inregistrare.

Daca doriti sa obtineti mai multe informatii despre Ladbrokes, va invitam sa accesati pagina dedicata lor de pe site-ul nostru.

Termeni si Conditii eligibilitate bonus Ladbrokes

Ca orice bonus primit de la casele de pariuri online, exista o serie de termeni si conditii pe care trebuie sa le respectati si pentru bonsul oferit de Ladbrokes. In principiu nu aveti de ce sa va faceti griji in privinta eligibilitatii deoarece conditiile sunt usor de indeplinit.

Cea mai importanta conditie de care trebuie sa tineti cont dupa ce primiti bonusul tine de utilizarea acestuia in maxim 7 zile de la incasare, deoarece dupa acest termen, va va fi retras din contul dvs de la Ladbrokes. De asemenea trebuie sa siti ca mizele folosite din bonus nu vor fi returnate, de accea este recomandat ca bonusul sa fie pariat intr-o singura miza, nu in mai multe.

Foate important de retinut cu privire la bonusul de 100 lire sau echivalent este ca acesta este valabil cu aceasta valoare doar in Anglia si Irlanda, iar daca nu esti rezident in niciuna din aceste tari, nu vei fi eligibil pentru un acest bonus. Totusi daca esti din alta tara poti benefica de un bonus de pana la 10 lire sau echivalent la pariurile sportive, pentru restul categoriilor bonusurile ramanand identice precum in tarile mai sus mentionate.

Trebuie sa va reamintiti ca depunerile prin UKash, Moneybookers si Neteller nu intra in promotia pentru bonusul 100 lire sau echivalent oferit de Ladbrokes.

Alte bonusuri si promotii oferite de Ladbrokes

Ladbrokes sunt o casa de pariuri online recunoscuta pentru bonusurile pe care le ofera clientilor sai. Dar bonusurile nu se opresc doar la pariurile sportive, aceste se pot regasii si in alte categorii de jocuri de noroc puse la dispozitie.

Bonus Casina – Toti jucatorii care se inregistreaza la Casino Ladbrokes pot beneficia de un bonus de pana la 500 lire sau echivalent, la prima depunere, dar si de 50 spin-uri gratuite la masina de sloturi „Santa’s Wild Ride”

Bonus Poker – Toti jucatorii noi inregistrati pe Poker primesc un bonus de 35 de lire sau echivalent doar pentru o depunere de 10 lire sau echivalent, un bonus suplimentar de 1000 euro sau echivalent pentru turneele gratuite.

Bonus Bingo – Jucatorii noi inregistrati pe Bingo, primes 50 lire sau echivalent ca bonus pentru o depinere initiala de 10 lire sau echivalent.