Betfair

Betfair este o bursă a pariurilor în comparaţie cu casele de pariuri tradiţionale. Pe scurt: jucătorul pariază împotriva celuilalt, sperând că el ştie cine va câştiga. Cotele promise/cerute de către Dvs. sunt oferite celorlalţi în felul următor: în cazul în care câştigaţi  Dvs. veţi primi banii depuşi de ceilalţi pe baza coeficientului acceptat anterior de către toţi participanţi la pariu. Se poate că la prima vedere sună un pic complicat, dar dacă citiţi puţin mai mult veţi vedea că este uşor de înţeles, ca orice altă metodă de pariu. Batfair vă pune la dispoziţie o modalitate simpla şi uşoară pentru acceptarea ofertelor făcute de ceilalţi precum şi posibilitatea de a crea o ofertă de pariu, devenind astfel un bookmaker. Dacă aveţi un coeficient  nefavorabil sau un depozit prea mare, se poate întâmpla că pariul nu se poate împerechea cu o alta şi/sau firma nu o acceptă.

Datorită faptului că Betfair este o bursă a pariurilor şi coeficientele sunt impuse de către jucători compania nu trebuie să se ocupe de atribuţiile unui bookmaker. Din acest motiv îşi alocă toată energia în a oferi o gamă foarte largă de evenimente la care se pot paria. La Betfair aveţi posibilitatea de a paria pe evenimente politice, sociale sau chiar bizare. Bursă de genul Betfair mai oferă firma suedeză Betsson.

 

Betfair bonus – 20 de EUR pt. jucători noi
tipurile de bonusuri bonus după prima încărcare
valoarea bonusului în % 100%
valoarea maximă a bonusului 20 EUR
alocarea bonusului automat
condiţiile de primire a bonusului primul pariu pierdut
Betfair – Bonus 20 de EUR – Înregistraţi acum

 

betfair stockFaptul că Betfair câştigă cu 20% mai mult este posibil doar pe motivul că vorbim de o bursă de pariuri. În cazul agenţiilor de pariuri determinarea coeficientului are la bază faptul că agenţia să nu producă pierdere. Betfair, şi orice altă bursă de pariuri nu trebuie să aibă la vedere acest aspect, deoarece jucătorii „împerechează” pariurile între ei, astfel plăţile sunt făcute între ei. Betfair opreşte doar 5% din profitul acestor tranzacţii pentru mediere. Acest procent este la aproximativ jumătate cu ceea ce suntem obişnuiţi, coeficienţii sunt mai buni decât în cazul caselor de pariuri care trebuie să ţină cont de nivelul de siguranţă în momentul în care definesc un coeficient, pentru a nu intra în faliment.

Pentru a porni astăzi o afacere cu o casă de pariuri este nevoie de: licenţă(cel mai greu de obţinut), care din motive de nivelul taxelor aflate în vigoare este indicat să fie eliberat de o ţară în care aceste taxe sunt foarte mici, este nevoie de hardware şi software, câţiva angajaţi pricepuţi care se ocupă de funcţionarea sistemului şi câţiva bookmakeri. Dacă coeficienţii sunt definiţi după cele ale concurenţei, nu este nevoie să aveţi bookmakeri. Teoretic. Practic nu este aşa de simplu cum sună mai sus, şi sunt mulţi care au plătit deja pentru greşelile făcute. Dacă vă mai amintiţi de worldbet.com. La această locaţie puteţi afla detalii despre cei care au ajuns în situaţia lor.

 

Betfair – modalităţi de plată
modalităţi de transfer taxă timpul de prelucrare încărcare minumă
betfair-skrill gratuit instant 10 EUR
betfair-neteller gratuit instant 15 EUR
betfair-visa 1,5-2% instant 15 EUR
betfair-banktransfer gratuit 1-2 zile lucrătoare 15 EUR

 

Betfair, ca şi casă de pariuri non tradiţional, care funcţionează pe plan global, cu o baza de clienţi foarte mare, cu soluţii software proprii, deţine premiul Queen ‘s Award şi este foarte mândru de realizările obţinute ca un conducător în segmentul de piaţă aferent companiei. Toţi care se autodenumesc profesionişti în pariuri trebuie să încerce ofertele Betfair. Pe de altă parte cei care sunt noi în aceste cercuri sunt sfătuiţi să-şi încerce norocul. Încrederea clienţilor a propulsat compania Betfair în topul firmelor care funcţionează ca burse de pariuri.