Bayern Munich vs FC Koln 27.02.2015

Bayern Munich vs FC Koln este partida de deschidere a etapei cu numarul 23 din Bundesliga. Duelul dintre cele doua echipe este inegal de departe. Dubii prea mari ca echipa gazda nu va castiga sunt minime. Pentru oaspeti se poate spune ca sunt echipa potrivita la locul nepotrivit in aceasta perioada deoarece Bayern calca totul in picioare in campionat in ultimele 4 etape.  In aceste 4 etape Bayern a marcat numai putin de 17 goluri si a primit unul singur.

Bayern Munich vs FC KolnChiar daca pleaca cu sansa a doua in partida Bayern Munich vs FC Koln, oaspetii se lauda cu a 5-a defensiva din Bundesliga. In ciuda acestui aspect Koln se afla pe locul 13 in clasament cu un total de 25 de puncte in 22 de meciuri jucate. De 4 etape acestia nu mai reusesc victoria, iar daca trendul va continua sunt sanse sa intre in zona fierbinte a clasamentului, zona de care in prezent sunt la doar 3 puncte distanta. In partida Bayern Munich vs FC Koln, oaspetii au sanse minime la victorie si in principiu credem ca se vor gandii la partida de peste doua saptamani pe teren propriu cu Frankfurt unde au sanse mai mari sa obtina cele 3 puncte puse in joc.

Partia Bayern Munich vs FC Koln, va fi urmarita din tribune de Philipp Lahm si Javi Martinez marii absenti. Acestia spera intr-o revenire cat mai rapida pe terenul de fotbal.

Echipele probabile:

Bayern: Neuer; Rafinha, Boateng, Bernat, Alaba; Alonso, Schweinsteiger; Robben, Muller, Ribery; Lewandowski

Koln: Horn; Maroh, Hector, Olkowski, Wimmer; Vogt, Risse, Peszko, Lehmann, Ujah, Osako

In ciuda diferentei clare de valoare dintre cele doua echipe vom opta pentru un pronostic riscant, dar care totusi isi pastreaza sansa de reusita.

Bayern Munich vs FC Koln abele marcheaza @ 2.40 (winmasters)