Atl. Madrid vs Real Madrid 07.01.2015

Atl. Madrid vs Real Madrid este cea mai asteptata partida din mansa tur a optimilor de finala din Cupa Spaniei. Aceasta partida este derby-ul orasului Madrid si va fi gazduita de stadionul Vincente Calderon.

Atl. Madrid vs Real MadridCele doua echipe care se intalnesc in aceasta partida joca bine in acest sezon 2014-2015 din Spania, iar alaturi de Barcelona, alcatuiesc trio-ul care se bate la titlu din Primera Division.

Diego Simeone, antrenorul echipei gazda, va introduce in primul 11 pe Fernando Torres, un jucator iubit de fanii celor de la Atletico, dar care acum se afla la final de cariera dupa un lung timpm petrecut in Anglia la Liverpool. Diego Simeone, a spus ca risca mult prin introducerea lui Torres, intrucat nu mai este la potentialul din apogeul carierei, dar poate aduce sclipirea in joc in partida Atl. Madrid vs Real Madrid.

De la aceasta partida gazdele nu se pot baza pe Miranda (11/3 d), Ansaldi (7/0 d) si Cristian Rodríguez (6/0 m), in timp ce in poarta va debuta talentatul Jan Oblak.

Trebuie sa retinem ca Atletico joaca formidabil acasa avand o statistica de genul 7-1-1.

Real Madrid este in fruntea clasamentului din Primera Division si sunt increzatori in jocul lor. Totusi inaintea partidei Atl. Madrid vs Real Madrid, par sa prezinte o usoara oboseala dupa ce  au castigat Cupa Mondiala Intrecluburi, iar acum 3 zile au suferit on infrangere in campionat, la Valencia cu scorul de 2-1, in conditiile in care aveau 1-0 la pauza.

Carlo Ancelotti va schimba si el portarul din primul 11, folosindu-l pe Keilor Navas. De asemenea a mai declarat ca nu va fi un meci usor la Atletico, spunand ca trebuie sa joci la capacitate maxima sa ai o sansa pe terenul lor.

De la Real Madrid Luka Modric (10/1 m) este inca accidentat, in timp ce  Sergio Ramos (14/2 d) este incerct la aceasta ora.

Gazdele joaca fantastic de cand sunt sub comanda lui Diego Simeone si isi doresc sa face un rezultat bun in masna tur a partidei Atl. Madrid vs Real Madrid din dorinta de a nu avea emotii in retur.

Pariati online Atl. Madrid vs Real Madrid Atl. Madrid+0.5 @ 1.73 (winmasters).