Atl. Madrid vs Bayern Munich 27.04.2016

Atl. Madrid vs Bayern Munich este a d0ua semifinala de Champions League ce se va desfasura in aceasta saptamana. Atl. Madrid vs Bayern Munich este o partida in care echipa gazda are sansa de a incerca sa rezolve ecuatia calificarii in finala de la bun inceput, avand in vedere ca nu va intalnii o adversara usoara.

Atl. Madrid incearca sa faca fata pe toate fronturile in aceasta perioada. Daca in campionat s-a relansat lupta pentru titlu si isi asteapta contracandidata sa greseasca, in Champions League nu are voie sa greseasca daca vrea sa ajunga in marea finala la nivel european. Atl. Madrid va da piept cu nemtii de la Bayern Munich, o adevarata masina de fotbal. Dupa cum se stie si circula si vorbele, o echipa germana este complet invinsa cand este in drum spre casa. Chair daca pana acum cele doua echipe nu au nicio partida directa disputata, fiecare are un parcus excelent in toate competitile. Spre exemplu Atl. Madrid are 9 partide fara infrangere pe teren propriu, in timp ce Bayern Munich are 11 partide consecutive fara infrangere in deplasare. Atl. Madrid a invis doar cu 1-0 pe Malaga din dorinta de a se concentra pentru aceasta partida mult mai importanta.

Bayern Munich merge ceas in acest sezon cel putin in Bundesliga, unde are 81 de puncte acumulate si este liderul la zi. In ultima etapa, la fel ca adversara din partida Atl. Madrid vs Bayern Munich, au jucat mai relaxat si au invins cu 2-0 in deplasarea de la Herta Berlin impingadu-i pe acestia la limita de a peirde si locul de calificari pentru Champions League. Este clar ca Atl. Madrid vs Bayern Munich nu va merge sa se apere in Spania, stiind ca daca va incasa mai mult de doua goluri fara sa marcheze, le va fi foarte dificil sa se mai califice in marea finala.

Atl. Madrid vs Bayern Munich peste 3.5 goluri @ 4.80 ( Sportingbet