Astra vs West Ham 18.08.2016

Astra vs West Ham este una dintre partidele pe care o asteptam cu inters sa se desfasoare in aceasta saptamana, mai precis joi. Astra vs West Ham este ultima partida inainte de faza grupelor Europa League si dupa cum va dati seama este o partida extrem de importanta pentru ambele echipe, dar pentru cea din Romania ar fi o premiera sa participe in faza grupelor unei competitii europene.

Astra s-a mai intalnit odata in sezonul precedent al Europa league cu aceasta echipa din Anglia si spre suprinderea multora a trecut de acestia dupa un rezultat de egalitate in deplasare si o victorie la limita pe teren propriu. Acum Astra va incerca din nou s-o invinga pe West Ham avand un precedent creat din sezonul anterior. Pana acum giurgiuvenii au disputat 4 partide in campionat, insa nu au avut o evolutie deosebita fiind abia pe locul al 9-a in Liga 1. Pe semne ca evolutiile din Europa League au fost tratate cu prioritate, acestia ajungand in faza playoff-ului pentru grupe.

West Ham a pasit cu stangul in noul sezon de Premier League, insa dupa o partida in deplasare la Chelsea unde desi a jucat bine si putea sa ramana cu o remiza, a fost invinsa totusi pe final de londonezi dupa un forcing in ultimele 10 minute. Este posibil ca si cei de la West Ham sa se fi menajat pentru aceasta partida insa la cum au jucat pare sa nu fie asa.

Astra vs West Ham ambele marcheaza @ 1.98 ( Betfair