Arsenal vs Dinamo Zagreb 24.11.2015

Arsenal vs Dinamo Zagreb este una din cele doua partide ale grupei F ce se va desfasura in prima zi de Champions League din aceasta saptamana. Arsenal vs Dinamo Zagreb se vrea a fi partida in care echipa gazda are posibilitatea sa mai adauge 3 puncte la zestrea actuala si sa se aporpie de ocupanta locului secund din grupa in cazul unui esec la liderul Bayern.

Dinamo Zagreb a avut un start bun in primul meci din grupa insa apoi au urmat 3 esecuri fara drept de apel. Deja cei care credau in echipa croata au inceput sa se razgandeasca in privinta ajungerii acestei in primavara europeana.

Arsenal are prin aceasta partida are sansa de a remedia greselile din partida tur si de a arata ca a fost doar o simpla intamplare ceea ce a fost la Zagreb acum 4 etape. Cu toate cele petrecute Arsenal nu-i va subestima pe cei de la  Dinamo Zagreb in aceasta partida pentru ca in competitiile intercluburi determinarea este la alt nevel de cele mai multe ori, fie datoria primelor primite de jucatori in caz de victorie sau a altor beneifii de care se pot bucura cluburile angrenate.

Fanii tunarilor se asteapta la un meci bun al elevilor lui Arsene Wenger si vor sa vada multe goluri in aceasta partida.

Arsenal vs Dinamo Zagreb peste 3.5 goluri @ 2.15