Arsenal vs Bayern Munich 20.10.2015

Seara fotbalistica se lasa greu azi, mai ales ca avem parte de Champions League si de partide precum Arsenal vs Bayern Munich. In opiniea specialistilor partida Arsenal vs Bayern Munich este mult asteptata de pariori care vad aici sanse de castig uriase.

Arsenal merge ceas in competitiile interne, insa la nivel european sta foarte rau cu doua infrangeri consecutive si pe cale s-o treaca in cont si pe a 3-a daca nu va juca bine in fata bavarezilor. O parte din raspunedere in partida Arsenal vs Bayern Munich va cadea pe umerii lui Arsene Wenger care la una dintre ultimele conferinte de presa a promis ca va obtine un rezultat pozitiv din aceasta confruntare.

De cealalata parte, Bayern Munich nu a mai suferit o infrangere din 03.09.2015 intr-un amical cu Regensburg si la cum a  jucat si-n ultima partida de campionat, pare sa gestioneze bine situatia in toate competitiile. Antrenorul acestora joca inteligent si face formatiile de asa natura incat sa aiba disponibili cei mai buni jucatori in partidele cheie. Practic o victorie azi in fata tunarilor ar rezolva in mare parte eucatia calificarii in primavara europeana din aceasta grupa F.

Echipe probabile pentru partida Arsenal vs Bayern Munich

Arsenal: Cech; Monreal, Mertesacker, Koscielny, Bellerín; Coquelin, Cazorla; Ramsey, Özil, Sánchez; Walcott.
Bayern Munich: Neuer; Rafinha, Boateng, Martínez, Alaba; Alonso, Thiago Alcántara, Lahm, Müller, Costa; Lewandowski.

Meciul va unul demn de o finala, ambele echipe avand de demonstrat valoarea si nivelul competitiei in care sunt angrenate.

Arsenal vs Bayern Munich ambele marcheaza in prima repirza @ 4.10

Arsenal vs Bayern Munich ambele marcheaza in a doua repriza @ 3.00