AC Milan vs Inter 31.01.2016

AC Milan vs Inter va fi partida de incheiere a etapei cu numarul 22 din Serie A. AC Milan vs Inter sau derby de Italia este o partida ce se joaca doar de doua ori in campionat si daca este cazul si-n alte competitii unde cele doua echipe se mai pot intalnii pe parcursul unui sezon fotbalistic.

AC Milan are un parcurs oscilant in acest sezon, insa incearca sa ajunga pe un loc de cupe europene pana la finelel sezonului. O sansa buna de a se apropiea de AS Roma, prima echipa ce merge in cupele europene, la cum arata clasamentul actual, a avut-o in partida din deplasare de la Empoli, unde rosonerii au condus de doua ori si de doua ori au fost egalati de gruparea din Empoli. In plus AC Milan a trecut la limita de Alessandira in mansa tur din  faza semifinalelor Cupei Italia si are un moral bun pentru confruntarea cu Inter.

Inter nu are performante notabile in ultimele 5 partide, reusind sa fie invina de Juventus in partida de cupa desfasurata pe data de 27.01.2016. Cel mai probabil Inter si-a menajat o parte din titulari pentru marele derby cu Ac Milan. Pentru Inter miza este mare acestia fiind pe locul 4 cu 41 d de puncte si avand posibilitatea sa urce pe podium in cazul unui rezultat favorabil. In plus o victorie intr-o astfel de partida ar fi bine venita pentru moralul jocatorilor care de 3 partide nu mai stiu cum arata o victorie.

AC Milan vs Inter 2 @ 3.03 ( Bet365  )