A nagyszerű Liverpool elhagyja Leicester árnyékát az Anfield sportfogadás nagy napján

Ez volt az egyik a Leicester által elveszett, a tavalyi szezonban elvesztett szerelvények közül, de nem vesztették el ezt. – Megbüntettek minket – mondta Kasper Schmeichel. „Jó oldala, nagyon folyékony, sok mozgás. Nagyon gyorsan mozgatják a labdát, és ütemben égetnek a szárnyakra. Sokat vágnak belőle, és nagyon nehéz megvédeni ellenük. ”Boldog születésnapja a Liverpoolnak, mint Roberto Firmino kettős mosogató Leicester Tovább , és hogy a látogatók a kibővített stadionjuk megnyitásakor kevésbé voltak kényelmesek a Liverpool oldalán, amikor Jamie Vardy egy óra múlva elfogadott egy aranyozott élményt, amikor a pontszám 3-1 volt.Lehet, hogy bár Schmeichel nem tette hozzá, az a játék, amikor Leicester úgy nézett ki, mint a múlt szezonban, az egyetlen alkalom a játékban. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor egy egyébként visszafogott Riyad Mahrez életre kelt, és online sport fogadás amikor a jobb oldali keresztje Vardy-t találta a cél előtt, a múlt szezon során felhalmozott bizonyítékok alapján bárki pénzt helyezett volna rá. Ahelyett, hogy megpróbálta Simon Mignolet kinyújtott csomagtartóját és Leicester-t megpróbálták, az átfogó verekedésbe került. Ne tévedjen, a Scoreline semmiképpen nem hízelgett Liverpoolra.Ha a kitűnő Jordan Henderson megőrizte volna a célpontját, amikor úgy tűnt, hogy pontosan a vége előtt szerez gólt, ahelyett, hogy magasra tért volna a Kop-ba, mint egy nyílt céllal látott túlsúlyos iskolás, az 5-1-es győzelem lenne tisztességes tükrözi a Liverpool fölényét.

„Néhány csodálatos célt értünk el” – mondta Jürgen Klopp, ami igaz. Roberto Firmino két nyugodt befejezéssel volt felelős, bár Sadio Mané, az egyik és a másik készítője volt az otthoni debütáló. A Firmino-ról és Mané-ról szóló lírai viaszra hívták Klopp. – Mi van Adam Lallanával? – válaszolt.Ez egy tisztességes pont volt.

Minden Liverpool játékosának megérdemelte a dicséretet, nem utolsósorban Lucas Leiva a középső felében, annak ellenére, hogy a Vardy a félidő előtt visszahelyezte a játékot. A sérült Dejan Lovren számára a kevesebb, mint a brazil bántalmazó jó beszámolót adott magáról, mint vészleállító. A hiba, ami a Leicester-célhoz vezetett, egyszerűen hiba volt – nem volt semmi köze ahhoz, hogy a pozícióját kihagyják. – Biztos voltam benne, hogy Lucas kitölthet minket, nagyon örülök a teljesítményének – mondta Klopp. „Ez egy nehéz pozíció egy nem szakember számára, hogy kitöltsön, de nehéz helyzetben nagyszerű, ha olyan karaktert szeretne, mint ő.Ragyogó volt. ”Pep Guardiola taktikai csatát nyert José Mourinho-val a Manchester derbyben Michael Cox Bővebben

Az egyetlen meglepetés, Lucas magasságának hiánya miatt az volt, hogy miután Robert Huth sikerült eltalálnia a Luis Hernández hosszú dobástól, az első felében Leicester nem fenyegetett többet darabok. A Vardy célját követő rövid Liverpool-bizonytalanság mellett a látogatók mindig a játékot üldözték.Leicester megtartotta a legtöbb aláírást burkolat alatt, esetleg szemet vetve Európának, míg a Liverpool engedélyezte Mané-t és Georginio Wijnaldumot, hogy szikrázzanak, az előbbi különösen azonnal megnyerte az otthoni tömeget. „Jelenleg jó úton vagyok – amikor olyan stadionban játszol, mint az Anfield, azt akarod, hogy a legjobbat adhassad” – mondta a korábbi Southampton játékos. „Még mindig megtanulom, hogyan illeszkedjenek a csapatba, még több munkára van szükség a képzésben, de nagyszerű játékosok, mint Daniel Sturridge és Roberto Firmino, könnyebbé teszik.”

A Liverpool nem csak új azonban nem szabad alábecsülni a régi kezek, James Milner és Henderson hozzájárulását a győzelemhez.Milner átadása az első gólt a Leicester védekezésének nagy részében vette át, így Firmino csak Huthot, majd Schmeichelt verte, és Henderson tökéletesen súlyozott chip előrejelzése, amely lehetővé tette, hogy Sturridge a második helyen játszhasson Manéban. Milner és Henderson mindketten részt vettek a beteg felépítésében, ami Lallanához vezetett, de a végső passzolás Wijnaldumból származott, és a kapitány a Bet365 fogadások az interneten védekezésből kihagyta a lehetőséget, hogy Mané egy reménytelenül húzott Schmeichelt állítson fel a Firmino felállításához. az utolsó. Schmeichel akkoriban mérföldet ért el a területétől.Az Old Trafford rendezvényeivel együtt nem volt jó nap az északnyugati részen a szabadúszó kapusok számára. későn csatlakozhat a képzéshez, de szerdán a Club Brugge-nál kell játszania. „Ez a fajta labdarúgás vártunk Liverpooltól, de azon a napon, amikor inspiráltak. Minden, amit megpróbáltak, eljött, és nehéz volt megállítani őket.