Το απροσδόκητο συμπέρασμα της επίπεδης σκηνής: η Porte συμπιέστηκε και τελείωσε την ποινή

Όταν ραδιόφωνα στάβλους Sky πέταξε ένα μήνυμα ότι το λιμάνι έχει μείνει πίσω, τον τράβηξε πίσω από το γκρουπ Kiryjenka, Nieve, Sivcov, Henao και Puccio, αλλά μεγάλη ομάδα μαχητών τους ήταν ήδη πίσω από την μάταιη γκρουπ pádícím.

“Το ελάττωμα εμφανίστηκε σε κυκλική διασταύρωση και ήταν κακή τύχη”, έγραψε. Porte. «Τότε εγώ απλά βοήθησε την ομάδα μου, αλλά ακόμη και τους συμπατριώτες μου Simon Clarke και Michael Matthews της Orik, είναι πραγματικά καλοί. Ο καθένας επιλέγει το κομμάτι της κακής τύχης μέσα σε 21 ημέρες. Αγωνίζεστε για κάθε δευτερόλεπτο και τότε αυτό συμβαίνει. Αλλά θέλω να είμαι θετικός. Τα πόδια μου αισθάνονται υπέροχα.Και αν υπάρχει ένας μακρύς δρόμος προς τον στόχο. “Εάν ο ηγέτης του Sky ήξερε ότι η ευχαριστία στους συναδέλφους του Oriki θα αποδείξει την τιμωρία του…

Porte έσπασε οι κανόνες UCI, σημείο 12.1.040, δηλώνουν ότι ένας αγωνιζόμενος δεν μπορεί να βοηθήσει έναν ποδηλάτη από μια άλλη ομάδα και η Porte, μετά από το ελάττωμά του, έλαβε έναν εφεδρικό τροχό από τον Simon Clark του Oriq.Η ποινή για το πρώτο αδίκημα είναι μια νομισματική pokurta 200 ελβετικά φράγκα ποινή χρόνου, η τέταρτη παράβαση στην ίδια κούρσα του σταδιακά σε κίνδυνο αποκλεισμού.

Λίγο μετά 7:30, ήταν επικεφαλής της ομάδας Brailsford και αθλητικού διευθυντή Sky Cioni ενημερώνονται σχετικά με την τιμωρία. “Δεν μπορούσαμε να κάνουμε πολλά, οι κανόνες είναι κανόνες”, δήλωσε ο σκηνοθέτης Gira Vegni. «Και νομίζω στοιχημα κουπονι ότι οι κανόνες προς το συμφέρον της αξιοπιστίας του αθλήματος και Gira πρέπει να σέβονται».

Η προσφυγή κατά της απόφασης δεν υπάρχει!

Porteho παράνομη τροχό ανταλλαγή, ενώ τηλεοπτικές κάμερες διέφυγε Tasmánec αλλά ” κατήγγειλε «τον εαυτό του όταν έγραψε στο Twitter Clark τις ευχαριστίες του και στη συνέχεια προστίθεται φωτογραφία στιγμή που ο συμπατριώτης του δάνεισε μπροστινό τροχό. «Είχα ένα κλατάρισμα και Clarkey μου έδωσε το ποδήλατό του,» έγραψε Porte.

vegna αρνήθηκε ότι υπήρχαν και άλλες ομάδες που τον Επίτροπο αδίκημα προειδοποίησε.Οι εικόνες της ανταλλαγής άρχισαν να κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο μόλις τελείωσε η σκηνή. “Ραγκαζί, ξέρεις καλύτερα από μένα. Όταν τέτοιες φωτογραφίες που πετούν γύρω από το Διαδίκτυο, μόλις και μετά βίας σε θέση να βγούμε από αυτή την κατάσταση. «

Η απώλεια χρόνου σε συνδυασμό με ποινή σημαίνει ότι η Πύλη υποχώρησε στο 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα (ακόμη και πίσω από τον συμπαίκτη Leopold König) και χάνει τώρα ροζ Κονταδόρα 3:09 λεπτά, ενώ στην αρχή αυτού με την πρώτη ματιά να μεταφέρει μόνο από το πόδι του ήταν μόλις 22 δευτερόλεπτα.

Nicola Bo exults μετά τη νίκη του δέκατου στάδιο της Giro.

Στο προηγούμενο στάδιο του σταδίου, πέντε από τους πρόσφυγες έπεσαν έξω από την κάρτα αποτελεσμάτων.Η διμοιρία ξύπνησε αργά, στη συνέχεια, αν και σε ορισμένα χωρία στοιχημα κουπονι πέταξε από στοιχεία μετρήσεων μέχρι και σε 15 km / h ταχύτερο από την ομάδα μπροστά, αλλά δεν τρέχει μπροστά από την εποχή του. Μάταια, ήταν επικεφαλής του κύριου τομέα του Λόττο Σουδάλ, που εργάστηκε για τον αδελφό του André Greidel. Οι άλλες ομάδες του Sprinter στο Lotto έφυγαν πολύ μόνοι.

Στη γραμμή του τερματισμού σε Φορλί έτσι ήρθε για πρώτη φορά τέσσερις άνδρες από τη διαφυγή (μετά από μια παρακέντηση έπεσε από το ιταλικό Gatto) και ένα στάδιο νίκη έδωσε μακριά μόλις τέσσερις στο σπίτι Ιταλοί Bo, MALAGUTI, Busato και Marangoni.Χιλιόμετρο πριν τον τερματισμό ανέκαμψε από αυτή την τετράδα στα ζάρια Marangoni ομάδας Cannondale-Garmin, οι άλλοι τρεις μαχητές Ωστόσο, έπιασαν και την επιτυχία στη ζωή και επιπλέον την κόκκινη φανέλα από τους καλύτερους σπρίντερ Gira σκόραρε 25χρονος Nicola Bo από druhodivizní σταθερή Bardiani.

“Μια απίστευτη νίκη”, δήλωσε ο Boem. “Ήταν πραγματικά απροσδόκητο ότι κρατήσαμε τη διαρροή στην επίπεδη σκηνή Sprinter στο τέλος. Αλλά 20 χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό είχαμε μια καλή αρχή, και πιστεύω ότι θα λειτουργήσει. «

Η διμοιρία οδήγησε κατά 18 δευτερόλεπτα αργότερα για να ολοκληρωθεί Giacomo Nizzoli.

Μέχρι και 47 δευτερόλεπτα μετά την άφιξή του μοίρα Sky με τον Richie Porte. Αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος.

Συνέβη στο “πράσινο τραπέζι”.Με τους κριτές στον κύριο ρόλο.